Συχνες ερωτησεις και απαντησεις (FAQ)

Δεν βλέπετε την ερώτησή σας εδώ; Γράψτε μας δυο γραμμές...

Καλώς ήρθατε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις της ιστοσελίδας μας! Aνατρέξτε στις συχνές  ερωτήσεις και απαντήσεις μας ή επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω

Συχνες Ερωτησεις και Απαντησεις (FAQ)

Στην σελίδα συχνές ερωτήσεις θα βρείτε όλες τις συχνές ερωτήσεις  και τις απορίες σας ταξινομημένες ανά ενότητα. Στην συνέχεια ακολουθούν οι απαντήσεις μας, από τα ρολλά σπιτιών, Καλλιθέα.

Αυτές οι συχνές ερωτήσεις είναι όσες μας έχουν προκύψει από την πολυετή εμπειρία μας. Οι συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις βοηθούν τους πελάτες να αντιλαμβάνονται γρήγορα, τα πάντασχετικά με την εταιρεία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Στην συνέχεια τυχόν προβλήματα στα ρολλά που αρχίζουν να εμφανίζονται. Πιστεύουμε πως με τις συχνές ερωτήσεις θα βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κάνουν τακτική συντήρηση των ρολλών τους ώστε να αποφεύγουν σοβαρά προβλήματα.

 1. Ποιες υπηρεσίες προσφέρετε;
  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ρολλών για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Είτε πρόκειται για ρολά παραθύρων, είτε για ρολά καταστημάτων, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.
 2.  Πώς μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού για επισκευή;
  Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω τηλεφώνου, καλώντας μας στο [+30-693 681 0792], ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Απλά επιλέξτε την ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα και θα σας επιβεβαιώσουμε το ραντεβού σας το συντομότερο δυνατό.
 3. Πόσο κοστίζει η επισκευή ενός ρολού;
  Το κόστος της επισκευής εξαρτάται από τον τύπο και την έκταση της ζημιάς. Προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση του κόστους μετά από επίσκεψη στο χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια επίσκεψη και να σας δώσουμε μια σαφή εικόνα για το κόστος.
 4. Χρειάζεται να αντικαταστήσω ολόκληρο το ρολό ή μπορεί να επισκευαστεί;
  Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι στην επισκευή ρολλών και σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί αντικατάσταση. Ωστόσο, εάν η ζημιά είναι εκτεταμένη, θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
 5. Πόσος χρόνος χρειάζεται για την επισκευή;
  Η διάρκεια της επισκευής εξαρτάται από τη φύση του προβλήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επισκευές ολοκληρώνονται εντός μίας ημέρας. Σε πιο σύνθετες περιπτώσεις, οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για τον εκτιμώμενο χρόνο που απαιτείται.
 6. Προσφέρετε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης;
  Ναι, προσφέρουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για επισκευές ρολλών εκτός των κανονικών ωρών λειτουργίας μας. Εάν αντιμετωπίζετε επείγον πρόβλημα, καλέστε μας άμεσα στο [+30-693 681 0792] και θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατό.
 7. Μπορείτε να εξυπηρετήσετε και άλλες περιοχές εκτός από την Καλλιθέα;
  Παρόλο που η βάση μας είναι στην Καλλιθέα, εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές της Αθήνας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κανονίσουμε επίσκεψη.
 8. Ποια είναι τα ωράρια λειτουργίας σας;
  Είμαστε διαθέσιμοι Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ., και Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. Για επείγουσες επισκευές εκτός των ωρών λειτουργίας, καλέστε μας στο [+30-693 681 0792].

Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις ή αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Ενότητα βλάβες

Είναι πολλές οι βλάβες που μπορούν να παρουσιαστούν στα ρολλά των σπιτιών. Συνήθως έχουν σχέση με την χρήση που τους γίνεται. Κακή χρήση συνεπάγεται γρήγορη και ακανόνιστη φθορά των υλικών. Αυτές μπορούν να είναι το κόψιμο του ιμάντα, η καταστροφή του ρουλεμάν, η καταστροφή της φουρκέτας κ.α.

Στην συνέχεια ακολουθεί η εισχώρηση ξένων σωμάτων στα αυλάκια κίνησης των ρολλών. Τέλος και και ιδιαίτερα για τα ηλεκτρικά ρολλά είναι η παρεμβολή εμποδίων στην τροχιά τους.

Ίσως ο πιο συνηθισμένος λόγος για την καταστροφή του ιμάντα είναι ο λάθος τρόπος τραβήγματος του. Η σωστή χρήση για την παράταση της ζωής του ιμάντα είναι να τραβιέται με τα δυο χέρια και κάθετα. Κάθε άλλος τρόπος τραβήγματος έχει σαν αποτέλεσμα την αναίτεια και αφύσικη τριβή του ιμάντα στο καρούλι περιτύλιξης και σας ενημερώνει με τα ξέφτια που αρχίζουν να δημιουργούνται από την μια πλευρά.

Αυτή η κατηγορία βλάβης αφορά κυρίως τα ρολλά με διαφορετικό τύπο κίνησης του ρολλού. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι τρόποι κίνησης των ρολλών είναι 4. Ρολλά με ιμάντα, ρολλά ηλεκτροκίνητα, ρολλά με συρματόσχοινο και ρολλά με κοντάρι.

Αυτή η βλάβη αφορά είτε τεχνικό σφάλμα μετρήσεων ή τεχνικό λάθος επισκευής / συντήρησης.

Αυτή η βλάβη αφορά το σπάσιμο του άξονα από κακή λειτουργία. 

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Ενότητα πληροφορίες

Τα καλύτερα ρολλά είναι τα ξύλινα. Η κατασκευή τους είναι από Όρεγκον που είναι βαρύ ιδιαίτερα ανθεκτικό και παρέχει καλή μόνωση. Το μειονέκτημά τους είναι ότι είναι βαρειά (περίπου 11 χλγ / μ2). Εξ αιτίας του βάρους τους τα μεταλλικά ελάσματα που συνδέουν τις γρίλλιες με την χρήση καταστρέφονται. Η καταστροφή εντοπίζεται στα τα ελάσματα του πάνω μέρους του ρολλού που δέχεται τις μεγαλύτερες ταλαντώσεις.

Βεβαίως. Υπάρχει μία διαδικασία συντήρησης των ξύλινων ρολλών την οποία εξηγούμε στους πελάτες μας επιτόπου ώστε με αυτό τον τρόπο να παρατείνουν την ζωή των ξύλινων ρολλών τους. Η συντήρηση βοηθά επίσης και την μέιωση του θορύβου.

Τα πλαστικά ρολλά είναι σχετικά μοντέρνο υλικό. Είναι ελαφρά και εύχρηστα αλλά η χρήση τους έχει ένα μειονέκτημα. Όντας υποπαράγωγο του πετρελαίου πολυμερίζονται με το ηλιακό φως και αποθηκεύουν / αποδίδουν την ζέστη. Ο χρόνος ζωής τους είναι περιορισμένος.

Τα αλουμινένια ρολλά είναι νεώτερο υλικό το οποίο άρχισε να αντικαθιστά τα ξύλινα και τα πλαστικά. Υπάρχουν 2 ειδών αλουμινένια ρολλά. Τα προφίλ και αυτά με μόνωση πολυουραιθάνης. Τα προφίλ είναι σχετικά βαρύτερα αλλά το κύριο μειονέκτημα τους είναι ότι χρειάζονται ηλεκτρικό κινητήρα για την χρήση τους. Τα πολυουραιθάνης είναι πολύ ελαφρύτερα (περίπου 2+ χλγ / μ2) και έχουν μόνωση περίπου όσο και αυτά του ξύλου. Μπορούν να χρησιμοποιούνται ακόμη και χωρίς κινητήρα.

Προτιμήστε μας και Κοιμηθήτε χωρίς έννοιες

Ταχύτητα, ευσυνειδησία, και ποιότητα δουλειάς είναι το τρίπτυχο μας για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο σπίτι σας.

Scroll to Top