Συχνες ερωτησεις και απαντησεις

Καλέστε μας

+30-693 681 0792

Συχνές ερωτήσεις | Επεξήγηση

Στην σελίδα συχνές ερωτήσεις θα βρείτε όλες τις συχνές ερωτήσεις  και τις απορίες σας ταξινομημένες ανά ενότητα. Στην συνέχεια ακολουθούν οι απαντήσεις μας, από τα ρολλά σπιτιών, σίτες Καλλιθέα.

Αυτές οι συχνές ερωτήσεις είναι όσες μας έχουν προκύψει από την πολυετή εμπειρία μας. Οι συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις βοηθούν τους πελάτες να αντιλαμβάνονται γρήγορα, τυχόν προβλήματα στα ρολλά τους που αρχίζουν να εμφανίζονται. Πιστεύουμε πως με τις συχνές ερωτήσεις θα βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κάνουν τακτική συντήρηση των ρολλών τους ώστε να αποφεύγουν σοβαρά προβλήματα.

Συχνές ερωτήσεις - παλιά σκούρα

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Ενότητα βλάβες

Είναι πολλές οι βλάβες που μπορούν να παρουσιαστούν στα ρολλά των σπιτιών. Συνήθως έχουν σχέση με την χρήση που τους γίνεται. Κακή χρήση συνεπάγεται γρήγορη και ακανόνιστη φθορά των υλικών. Αυτές μπορούν να είναι το κόψιμο του ιμάντα, η καταστροφή του ρουλεμάν, η καταστροφή της φουρκέτας κ.α.

Στην συνέχεια ακολουθεί η εισχώρηση ξένων σωμάτων στα αυλάκια κίνησης των ρολλών. Τέλος και και ιδιαίτερα για τα ηλεκτρικά ρολλά είναι η παρεμβολή εμποδίων στην τροχιά τους.

Ίσως ο πιο συνηθισμένος λόγος για την καταστροφή του ιμάντα είναι ο λάθος τρόπος τραβήγματος του. Η σωστή χρήση για την παράταση της ζωής του ιμάντα είναι να τραβιέται με τα δυο χέρια και κάθετα. Κάθε άλλος τρόπος τραβήγματος έχει σαν αποτέλεσμα την αναίτεια και αφύσικη τριβή του ιμάντα στο καρούλι περιτύλιξης και σας ενημερώνει με τα ξέφτια που αρχίζουν να δημιουργούνται από την μια πλευρά.

Αυτή η κατηγορία βλάβης αφορά κυρίως τα ρολλά με διαφορετικό τύπο κίνησης του ρολλού. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι τρόποι κίνησης των ρολλών είναι 4. Ρολλά με ιμάντα, ρολλά ηλεκτροκίνητα, ρολλά με συρματόσχοινο και ρολλά με κοντάρι.

Αυτή η βλάβη αφορά είτε τεχνικό σφάλμα μετρήσεων ή τεχνικό λάθος επισκευής / συντήρησης.

Αυτή η βλάβη αφορά το σπάσιμο του άξονα από κακή λειτουργία. 

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Ενότητα πληροφορίες

Τα καλύτερα ρολλά είναι τα ξύλινα. Η κατασκευή τους είναι από Όρεγκον που είναι βαρύ ιδιαίτερα ανθεκτικό και παρέχει καλή μόνωση. Το μειονέκτημά τους είναι ότι είναι βαρειά (περίπου 11 χλγ / μ2). Εξ αιτίας του βάρους τους τα μεταλλικά ελάσματα που συνδέουν τις γρίλλιες με την χρήση καταστρέφονται. Η καταστροφή εντοπίζεται στα τα ελάσματα του πάνω μέρους του ρολλού που δέχεται τις μεγαλύτερες ταλαντώσεις.

Βεβαίως. Υπάρχει μία διαδικασία συντήρησης των ξύλινων ρολλών την οποία εξηγούμε στους πελάτες μας επιτόπου ώστε με αυτό τον τρόπο να παρατείνουν την ζωή των ξύλινων ρολλών τους. Η συντήρηση βοηθά επίσης και την μέιωση του θορύβου.

Τα πλαστικά ρολλά είναι σχετικά μοντέρνο υλικό. Είναι ελαφρά και εύχρηστα αλλά η χρήση τους έχει ένα μειονέκτημα. Όντας υποπαράγωγο του πετρελαίου πολυμερίζονται με το ηλιακό φως και αποθηκεύουν / αποδίδουν την ζέστη. Ο χρόνος ζωής τους είναι περιορισμένος.

Τα αλουμινένια ρολλά είναι νεώτερο υλικό το οποίο άρχισε να αντικαθιστά τα ξύλινα και τα πλαστικά. Υπάρχουν 2 ειδών αλουμινένια ρολλά. Τα προφίλ και αυτά με μόνωση πολυουραιθάνης. Τα προφίλ είναι σχετικά βαρύτερα αλλά το κύριο μειονέκτημα τους είναι ότι χρειάζονται ηλεκτρικό κινητήρα για την χρήση τους. Τα πολυουραιθάνης είναι πολύ ελαφρύτερα (περίπου 2+ χλγ / μ2) και έχουν μόνωση περίπου όσο και αυτά του ξύλου. Μπορούν να χρησιμοποιούνται ακόμη και χωρίς κινητήρα.

Προτιμήστε μας και Κοιμηθήτε χωρίς έννοιες

Ταχύτητα, ευσυνειδησία, και ποιότητα δουλειάς είναι το τρίπτυχο μας για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο σπίτι σας.

Ευχαριστημένοι από την δουλειά μας;

Μας καλέσατε και σας εξυπηρετήσαμε;

Μείνατε ευχαριστημένοι από την συνέπεια, την δουλειά μας και τις τιμές μας;

    Αν ναι τότε:
  • Στηρίξτε μας με τις κριτικές σας, τις φωτογραφίες σας , στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσής σας.
  • Μπορείτε να αφήσετε την κριτική σας στην Google και στο Facebook.
  • Ο λόγος σας μετράει και στηριζόμαστε σε σας για να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε.

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την προτίμησή σας στα ρολλά σπιτιών σίτες Καλλιθέα.

Scroll to Top