Οι Υπηρεσίες μας

Καλέστε μας

+30-693 681 0792

Ποιες υπηρεσίες προσφέρουμε;

Επισκευή

Αντικατάσταση

Τοποθέτηση

Επισκευή είναι οι υπηρεσίες που αφορούν την εύρεση και επίλυση κάποιου προβλήματος που εμποδίζει την κανονική χρήση των ρολλών σας ή των σιτών σας. Η αναζήτηση του προβλήματος ξεκινά από την σωστή επικοινωνία μας.

Ως αντικατάσταση εννοούμε τις υπηρεσίες που αφορούν την αλλαγή κάποιων χαρακτηριστικών των ρολλών σας με κάτι τελείως διαφορετικό. Για παράδειγμα υπηρεσίες  αντικατάστασης είναι να αλλάξουμε τον τύπο των ρολλών από συρματόσχοινο σε ηλεκτροκίνητα.

Τοποθέτηση πάλι είναι οι υπηρεσίες της εγκατάστασης ρολλών ή σιτών από το μηδέν.
Επιδιορθώνουμε, τοποθετούμε και αντικαθιστούμε παντός είδους ρολλά!!

Οι υπηρεσίες μας συνοψίζονται σε τρία στάδια

Επικοινωνία

Γρήγορες Επισκευές

Ευχαριστημένοι πελάτες

Η σωστή επικοινωνία μας βοηθά να αντιληφθούμε σε βάθος το είδος του προβλήματος που αντιμετωπίζετε με τα ρολλά σας. Ερχόμαστε ταχύτατα στο χώρο σας για εργασία ή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την επισκευή των ρολλών σας.

Έχοντας ασχοληθεί για πολλά χρόνια με τα ρολλά σπιτιών, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε την αιτία  του προβλήματος εύκολα. Κατόπιν η επέμβαση και αποκατάσταση είναι απλά θέμα χρόνου.

Η ταχύτητας της αποκατάστασης των βλαβών των ρολλών σας σε συνδιασμό με μια κατά βάση δίκαιη και πελατοκεντρική πολιτική τιμολόγησης κάνει τις υπηρεσίες μας να είναι δημοφιλείς και αρκετά ψηλά στην λίστα προτίμησης των πελατών.

Ρολλά & Υπηρεσίες

Υπηρεσίες | Πράσινο ρολλό μετά την τοποθέτηση

Επισκευή
Επισκευές σε ρολλά παντός τύπου – ξύλινα, πλαστικά, ή ρολλά αλουμινίου. Δεν υπάρχει κάποιο περιστατικό που να μην το έχουμε αντιμετωπίσει με
επιτυχία. Φυσική φθορά ρολλών, φθορά ρολλών από καιρικά φαινόμενα, από συχνή ή κακή χρήση, ιμάντες, συρματόσχοινα σε ρολλά παλαιού τύπου.

Εγκατάσταση – Τοποθέτηση

Τοποθετούμε πάσης φύσεως και μεγέθους οικιακά ρολλά, εύκολα, γρήγορα, απλά και τακτοποιημένα. Εγκατάσταση-τοποθέτηση ηλεκτρικού κινητήρα σε αντικατάσταση ρολλών με συρματόσχοινο.  παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σεβόμενοι πάντα τον ιδιωτικό σας χώρο. 

Εκτιμήσεις κατάστασης ρολλών

Κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας, επισκεπτόμαστε το χώρο σας για να κάνουμε εκτίμηση του περιστατικού που είχατε με τα ρολλά σας ή της αλλαγής που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο ρολλά σας.

Τοποθετούμε σίτες οριζόντιας και κάθετης κίνησης, παρέχοντας προστασία στο σπίτι σας. Οι σίτες είναι αναγκαίες το καλοκαίρι για να σας προστατεύσουν από όλων των ειδών τα έντομα. Χρησιμοποιώντας σίτες δίνετε κόκκινη κάρτα για πάντα στα κουνούπια.

Μια άλλη λιγώτερο γνωστή χρήση της σίτας, είναι η προστασία για την σκόνη. Το καλοκαίρι συχνά ανοίγουμε τα παράθυρα για αερισμό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την είσοδο της σκόνης στο σπίτι. Τοποθετώντας σίτες στα παράθυρα και τις πόρτες ο αέρας που μπαίνει στο σπίτι φιλτράρεται.

Μια σίτα: κρατάει τα έντομα μακριά απο το χώρο σας. Το πιο προφανές. Μύγες, άλλα έντομα και ζωύφια είναι κάτι το πολύ συνηθισμένο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έχετε σίγουρα ξαγρυπνήσει τουλάχιστον μια φορά, την νύχτα λόγω απρόσκλητων «επισκεπτών» που μπήκαν από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα. Λίγα λεπτά είναι αρκετά για να γίνετε στόχος ενός κουνουπιού ή μύγας. Μια σίτα στη μπαλκονόπορτά θα τους φράξει τον δρόμο.

Μια σίτα: Μειώνει τις ανάγκες του σπιτιού για καθάρισμα. Αν σας κουράζει το σκούπισμα και το ξεσκόνισμα του σπιτιού αυτή μπορεί να είναι μια λύση. Χάρη στη σίτα, η σκόνη που μεταφέρεται μπορεί να μειωθεί σημαντικά.  Αυτό θα μειώσει κάπως το χρόνο που ξοδεύετε για το ξεσκόνισμα. Αυτό θα σας αφήσει ενδεχόμενα περισσότερο χρόνο για κάποιες πιο ευχάριστες ασχολίες. Θα απολαμβάνετε περισσότερες στιγμές χαλάρωσης.

Για μία σίτα: Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές. Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά είδη σίτας, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στο διαθέσιμο προϋπολογισμό σας. Δεν γνωρίζετε τι ακριβώς χρειάζεστε; Σας απασχολεί το κόστος των υλικών που θα χρειαστήτε; Είμαστε στην διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις σίτες που ταιριάζουν στον δικό σας χώρο σας και το βαλάντιό σας.

Υπηρεσίες τοποθέτησης- αντικατάστασης σίτας παντός είδους

Υπηρεσίες | Σίτα

Ιμάντες

rollaspition-imantas

Το κόψιμο του ιμάντα είναι ίσως η πιο διαδεδομένη βλάβη των ρολλών και προκαλείται εκτός από την φυσιολογική φθορά του υλικού από την κακή του χρήση.

Γρίλλιες

rolaspition-grillies01

Το ηλιακό φως είναι παράγοντας γήρανσης και καταστροφής των γριλλιών. Το λιγώτερο επιρρεαζόμενο υλικό είναι οι ξύλινες γρίλλιες. Οι πλαστικές γρίλλιες υποφέρουν

Συρματόσχοινο

rolaspition-syrmatosxoino01

Ακολουθώντας την φυσική φθορά των πραγμάτων έτσι κάποια στιγμή έρχεται που κόβεται το συρματόσχοινο. Επειδή έχει αυξημένη καταπόνηση συνίσταται η αλλαγή του με ρολλά ηλεκτρικού κινητήρα.

Τοποθέτηση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τοποθετούμε και αντικαθιστούμε παντός είδους ρολλά, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Τα οικιακά ρολλά είναι ο τομέας της εξιδίκευσής μας. 

Αντικαταστάσεις

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Εργάτης με αυτόματο δράπανο βιδώνει γωνία σε ξύλο

Εγκαθιστούμε ηλεκτροκίνητους μηχανισμούς (Μοτέρ) ρολλών. Αναλαμβάνουμε τη μετατροπή ρολλών παλαιού τύπου σε ηλεκτρικά. Η εργασία μας μέχρι στιγμής έχει να παρουσιάσει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Επισκευή & Επιδιόρθωση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Κακή χρήση συνεπάγεται γρήγορη και ακανόνιστη φθορά των υλικών. Αυτές μπορούν να είναι το κόψιμο του ιμάντα, η καταστροφή του ρουλεμάν, η καταστροφή της φουρκέτας κ.α.

Προτιμήστε ρολλά σπιτιών, σίτες, Καλλιθέα και ξενοιάστε

Ταχύτητα, ευσυνειδησία, και ποιότητα δουλειάς είναι το τρίπτυχο μας για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος με ρολλά ή σίτες στο σπίτι σας.

Scroll to Top